INFO

Korkeimmat laatuvaatimukset muotoilussa, suunnittelussa ja laadussa.


Warum Börner Borner on 60 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut ensiluokkaisia keittiövälineitä, joiden avulla vihannesten ja hedelmien valmistus on nopeaa, yksinkertaista ja terveellistä. Olipa kyseessä tuoreiden vihannesten kuoriminen, viipalointi tai leikkaaminen, hedelmien tai mausteiden raastaminen tai tuoreiden mehujen puristaminen, kaikki Bornerin keittiöön tarkoitetut laitteet edustavat "Saksassa valmistettujen" tuotteiden korkeaa laatua ja arvoa.

Leikkurit, kuorijat, raastimet ja mehukoneet ovat kestäviä, innovatiivisia keittiötarvikkeita, jotka on suunniteltu kestämään. Patentoitujen V-leikkurien ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät on mikrohiottu kirurgisen terävyyden tasolle; asianmukaisella käytöllä nämä terät pysyvät erittäin terävinä vuosien ajan. Helppokäyttöisyys ja käyttöturvallisuus ovat osa Börner-työkaluja. Jokaiselle on selkeät ja erityiset käyttöohjeet. Kaikki Börnerin tuotteissa käytetyt väriaineet ovat elintarvikkeille turvallisia ja muovit BPA-vapaita.

Tehtaan pääkonttorissa Niederkailissa (Rheinland-Pfalz, Saksa) 70 työntekijää jatkaa korkealaatuisten Borner-tuotteiden suunnittelua, jalostamista ja tuotantoa.

 

boerner-made-in-germanyTuotannon kaikki vaiheet tuotesuunnittelusta valmistukseen ja kuljetukseen tapahtuvat yrityksen sisällä. Näin varmistetaan jokaisen vaiheen laadunvalvonta ja seuranta.Optimaaliset tulokset pitävät yllä Börnerin maailmanlaajuista mainetta. ISO-9001-sertifioitu yritys Börner on keskittynyt innovaatioihin, korkealaatuisuuteen ja moitteettomaan asiakaspalveluun vuodesta 1956.

Yrityksen tuotteita on saatavana yli 50 maassa, jokaisella mantereella. Börnerin tehtävänä on ”muuttaa elämääsi” tarjoamalla nopeita, turvallisia työkaluja sinulle ja perheellesi terveellisemmän elämäntavan omaksumiseksi. Yksinkertaista. Nopeaa. Terveellistä: Sitä on Börner keittiössäsi!

Niederkailin asiantuntijaryhmämme on suunnitellut ja "valmistanut Börner-tuotteet Saksassa. Yli puolen vuosisadan ajan yrityksemme perinne on ollut intohimoinen parhaan mahdollisen suunnittelun, laadun ja helppokäyttöisyyden etsiminen asiakkaillemme. Erityisesti V-leikkureidemme kehittämisessä olemme saavuttaneet huippuluokan suorituskyvyn ja kestävyystason, ja tämän tosiasian, monet ruoanvalmistuksen asiantuntijat vahvistavat. Normaalissa ja asianmukaisessa käyttöolosuhteissa tuotteemme kestävät vuosikymmeniä.